Welkom bij "Feel The Music", de band voor party, kroeg en diner dansant

foto Patty en Roel Zangeres

Een feestje bouwen? band nodig die van alle markten thuis is? "Feel The Music" de allround cover band maakt uw party tot een succes. Sixties, seventies, de hits van toen en nu, maar ook easy listening, dansschool, Zuid Amerikaans en Hollands, Feel The Music schakelt moeiteloos.

Een duo (zangeres en toetsenman) dat vele instrumenten bespeelt en 2 stemmen die elk repertoire aan kunnen.


Patty
(zang, percussie, sax en gitaar) Heeft een veelzijdige stem en stond op haar vijfde al op de planken. Heeft haar sporen verdiend in grote pop orkesten en begeleidde als zangeres vele Nederlandstalige sterren. Ze zingt zoet gevoiced het easy listening repertoire, maar ook een stevige popsong. Even later vormt ze met Roel even gemakkelijk het Frans Bauer en Marianne Weber duo. Ze heeft een uitstekend gevoel voor de juiste repertoire keuze die aansluit bij de wensen van het publiek.


keyboard Yamaha PSR 740 Roel
(toetsen, zang, accordeon, gitaar en mondharmonica) Is een muzikale zwerver, die zich pas laat bekeerde tot het top 40 en amusements repertoire. Hij zingt even gemakkelijk het Stevie Wonder repertoire als André Hazes. Hij is een entertainer die pas geniet als de zaal het naar de zin heeft. Juist de verschillende komaf en kwaliteiten van deze twee professionals zal uw feest tot een onvergetelijke belevenis maken.